You are currently viewing پرداخت شهریه دانشگاه و اپلیکیشن فی

پرداخت شهریه دانشگاه و اپلیکیشن فی

تحصیل در دانشگاه‌های خارجی یک فرصت فوق‌العاده برای بسیاری از دانشجویان است که به دنبال ارتقای دانش، مهارت و تجربه زندگی خود هستند. اما یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که دانشجویان با آن مواجه می‌شوند، پرداخت شهریه دانشگاه است. این فرآیند می‌تواند پیچیده و استرس‌زا باشد، به خصوص اگر دانشجو با روش‌ها و فرآیندهای مربوطه آشنا نباشد. از این رو، یکی از موضوعاتی که پس از دریافت پذیرش از دانشگاه‌ها، کالج‌ها یا مدارس خارجی با آن روبرو می‌شویم، پرداخت شهریه دانشگاه یا اپلیکیشن فی می‌باشد.

شهریه دانشگاه‌های خارج از کشور معمولاً به صورت سالانه پرداخت می‌شود. مبلغ شهریه دانشگاه‌ها بر اساس رشته و برنامه تحصیلی متقاضی، مقطع تحصیلی و … تعیین می‌شود. پرداخت شهریه دانشگاه‌ها می‌تواند برای ایرانیان که به پرداخت بین‌المللی دسترسی ندارد مشکل باشد.

اپلیکیشن فی

پس از اقدام برای اپلای، انتخاب دانشگاه، مکاتبه با اساتید و پر کردن فرم آنلاین دانشگاه، در مرحله آخر باید تمامی مدارک و سوابق تحصیلی خود اعم از انگیزه‌نامه، توصیه‌نامه، مدارک زبان، ریزنمرات تحصیلی و … را جهت ارزیابی برای دانشگاه مربوطه ارسال کنید. دانشگاه‌، هزینه‌ای را جهت بررسی و ارزیابی مدارک از شما دریافت می‌کند، به این مبلغ در اصطلاح، اپلیکیشن‌فی (Application Fee) می‌گویند.

بررسی روش‌های پرداخت اپلیکیشن فی

پرداخت شهریه دانشگاه‌های خارجی به روش‌های مختلفی انجام می‌شود. هر کدام از این روش‌ها بسته به کشور مقصد، دانشگاه و شرایط دانشجو متفاوت است. در ادامه به بررسی مهم‌ترین روش‌های پرداخت شهریه می‌پردازیم:

  1.  از طریق درگاه پرداخت ویزا کارت و مستر کارت که معمولا برای پرداخت اپلیکیشن فی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  2. پرداخت به حساب موسسه یا دانشگاه که با داشتن اطلاعات بانکی موسسه یا دانشگاه  واریز انجام می‌شود (دقت شود که پرداخت به حساب شخص صورت نمی‌پذیرد.
  3. روش پرداخت Bpay که شامل بیلرکد و رفرنس کد می‌شود که بیشتر کاربرد را در بین پرداخت شهریه دانشگاه و موسسات دولتی دارد، بیلرکد و رفرنس در این روش را هم بایستی از سایت دانشگاه یا موسسه دریافت کنید.
  4. استفاده از پلتفرم‌های پرداخت بین‌الملل مانند Flywire و Western Union Business Solutions که به دلیل تحریم و مشکلات کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

پرداخت شهریه دانشگاه‌ها می‌تواند برای ایرانیان که به علت تحریم به روش‌های پرداخت بین‌المللی به‌صورت مستقیم دسترسی ندارد مشکل باشد که در اینجا پرداخت‌های خود را به موسساتی که این گونه خدمات را ارئه می‌دهند بسپارید که قبل از  این، بایستی حتما از اعتبار و امنیت این‌گونه موسسات اطمینان حاصل کنید، عظیم تجات ناهید با پشتیبانی از تمام روش‌های پرداخت ذکر شده (روش پرداخت فلای‌وایر توصیه نمی‌شود) پرداخت‌های شما در سریع‌ترین زمان ممکن انجام داده و رسید پرداخت را خدمت شما ارائه می‌کند.

ریفاند اپلیکیشن فی

اپلیکیشن‌فی دانشگاه‌ها معمولا غیر قابل برگشت بوده اما شهریه دانشگاه‌ها درصورتی که دانشجویان به هر دلیل از تحصیل منصرف و یا موفق به دریافت ویزا نشوند استرداد یا ریفاند می‌شود که هر دانشگاهی در این زمینه قوانین خاص مربوط به خود را دارد.

در صورت ریفاند بایستی مراحل زیر را طی کنید:

  1. ارسال درخواست رسمی به دانشگاه.
  2. ارائه مدارک لازم (مانند نامه ریجکت ویزا).
  3. پیگیری وضعیت درخواست

خدمات ریفاند عظیم تجارت ناهید

در صورت تایید درخواست ریفاند از سمت دانشگاه و انجام مراحل، عظیم تجارت ناهید با همکاری صرافی رزکپ در استرالیا امکان ریفاند شهریه و واریز به حساب مبدا را برای شما فراهم کرده است و شما می‌توانید با خیال آسوده شهریه خود را با سرویس پیمنت عظیم تجارت ناهید انجام دهید و در صورت ریفاند شهریه آن را در حساب خود دریافت نمایید.

پرداخت شهریه دانشگاه‌های خارجی یکی از مهم‌ترین مراحل در فرآیند مهاجرت تحصیلی است. انتخاب روش مناسب و آگاهی از قوانین مربوط به ریفاند و اپلیکیشن‌فی می‌تواند از مشکلات احتمالی جلوگیری کند. عظیم تجارت ناهید با ارائه خدمات پرداخت و تسهیل فرآیندهای مالی برای دانشجویان، همراه همیشگی شما در مسیر رسیدن به رویای تحصیلی‌تان خواهد بود.

توجه : این مقاله یک رپورتاژ آگهی است و مسئولیت محتوا یا خدمات معرفی شده بر عهده سفارش دهنده آن می باشد و نیکی گشت هیچگونه مسئولیتی در این خصوص ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید